Flytta in på IKEA?

Idag blev det en heldag i (på?) Kungens Kurva, först ranta vi runt på IKEA, sen gick vi till MIOHeron. Nämligen dags för totalommöblering i mitt rum, kanske inte så smart etfersom jag ska flytta in till syrrans rum när hon flyttat ut. Men med tanke på hur länge hon letat utan resultat kanske man ska göra det mysigt i rummet man har!
Måste erkänna att jag älskar IKEA, allt finns ju! Sen så är jag där så sällan så när jag väl är där så är det lika kul varje gång! Fast idag blev vi förföljda av en liten kille som hade fått nån ansiktsmålning på McDonalds eller nåt, svart runt ögonen och allt. Han pratade mycket med sig själv men tyckte att de va aspinsamt ifall vi märkte nåt. Iallafall, hittade en fantastiskt snygg garderob där som jag vill ha. På MIO hittade jag ett schysst skrivbord också.

Välbehövt lov kan man verkligen säga. Men fan att dom bygger om utanför mitt rum asså, i förrgår vaknade jag av att det stod två killar utanför mitt fönster. Inte kul. Undrar bara hur många som kilat runt där och sett mig göra mina akrobatiska övningar som hör till när jag snoozar. Vill nog inte veta.

fotofrälst

Jag och Fanny var på Lava och framkallade foton, där det bytheway hänger en massa emos. Men tillbaka till framkallningen, där är så jäkla kul att få se bilderna växa fram, jag har lärt mig några ord också, agitera och piatta Jag måste köpa en systemkamera och gå ut och fota naturen och föremål och fota kompisar.
Imorgon blir det bio  med Lena och så ska jag träffa Jojjo och dem ( vet inte vilka mer så då skriver jag dem, haha)
pöss på er

Städa!

Jag städar, jag Marika Lena Elisabeth Seth städar, det är helt otroligt. Jag vaknade sent och kände mig otoligt sur över det. Ringde pappa och skällde lite på honom, sen kändes det bättre, haha. Jag är ond. Men jag hade dock ett skäl, han har inte fixat med våra digitalkameror! Efter det  började jag tvätta och nu städar jag i mitt rum, hänger upp kläder och sånt. Ska träffa Fanny ikväll , borde ringa henne nu ju. Igår var jag så trött på mig själv och ville ha en ny stil eller helt enkelt en stil. Jag har ingen karaktär, det är synd jag är bara lat lat lat. Jag måste börja träna, klippa frisyr och köa nya kläder och bli mer trevlig och social. Jag måste börja komma i tid till skolan också...
Raffa på fredag får du färga mitt hår rött om du vill eller varför inte blått,  haha puss på dig!

Johnnie och Ronnie är mina favoriter

Har efter två avsnitt av "Hello Africa" insett att en bitter målar-Johnnie inte är helt olik mig som bitter. Egentligen, hans smygutbrott och hur han säger ifrån när han är riktigt pissed är ju klockrent med mig. I like Johnnie and I like Hello Africa. Sen att han är gotlänning är ju bara ett STORT plus!

Över till Ronnie, min favoritkrönikör som jag tror att jag kanske såg i fredags..? Har ju ingen större koll på honom som person men baserat på hans krönikor så verkar han va kul! Men tyvärr, han är nog lite för gammal och lite för upptagen.

Inget bandage på fingret längre, nu får faktiskt alla se hur blått och nasty det ser ut!

Hangup: So Says I - The Shins

Gör om allt från början

Vet ni hur knepigt det är när allt blir helt fel? Tänkte visa med en trevlig lista.

När man använder fel hand är det svårt att:
Borsta tänderna
Klä på sig
Tvätta håret
Skriva
Äta
Sminka sig
Fixa håret
Dra SL-kortet genom spärrarna

Äh jag kan fortsätta länge, det är jäkligt svårt att göra om alla rutinerna så det blir bra när det ändå ska skiftas tillbaka om en vecka. En vecka. Så länge ska jag ha bandage. "Ledkapseln har fått sig en ordentlig kyss! Nä du, du har ett slitfragment på benet här! Inte bra! Så är fingret snett också!". Åh, hurra... Fingret är blåsvart och pekar inte åt det håll man vill. Känn på den du.

Sjuk

Jag är sjuk, inte supersjuk kanske men hade feber igår och lite idag och känner mig helt seg. Projektet suger! Har hittat massor att lägga till på råvaru-texterna.

Jag måste hämta ut min p&l biljett senast imorgon och försöker få tag i pappa så vi kan göra det tillsamans, det kan ju va bra att hämta Bob Dylan-biljetterna också. Gud vad jag är oekonomisk. Köpte kläder igår de få timmar som jag orkade gå ut. Jag var så trött när Fanny och jag gick runt på stan, ni vet hur det känns när man har feber och borde vila och istället är ute och provar kläder.galetgalet. Jag vill av någon anledning väldigt gärna se Linas kvällsbok, inte för att jag läst boken eller så. Hoppas det blir av.
Varför suger allt just nu?! Vill ha lov nu , vill ha sommar nu!

Stukat fucking finger

Asså jag vet inte riktigt hur jag lyckas, men nu har jag stukat fingret... Har ju inte ens gått en månad sen jag stukade foten! Nu var det höger pekfinger som far illa, skitsvårt att skriva här! Hade nämligen handboll på gympan och fick en härligt hård passning redan under uppvärmningen och så fortsatte jag spela ändå. När jag kom hem var fingret helt uppsvullnat och ganska lila-aktigt. Såg fett kul ut när jag jämförde fingrarna med varann! Nu har jag väl typ bandage på.

Insåg nu att jag kanske kommer ha ett smärtsamt år 2007, eller iaf en gång i månaden! Vill inte... Jag som aldrig gör mig illa.

För övrigt så är jag bäst på historia, vilken jävla käftsmäll för Ingrid!

Ooooooooh va intressant

Nä nu vill jag bara skriva av mig, även om det kommer va ganska skittråkigt :)

Onsdag och Alla Hjärtans dag för 2007 är typ över nu.

Skolan flöt på rätt bra, fick VG+ - MVG- på mitt nationella svenskaprov vilket känns king! I övrigt va de väl segt som vanligt. Sen va de rep med da band som gick helt okej även om en viss Topsy kanske har tappat stinget, får inte hända! Vi ska bli bäst! Eller ja, ha lite kul med varann då och då iallafall :)

Måste säga att jag är jävligt trött på torsdagar. Först va det "ÅH, IMORRN ÄR DET FREDAG!"-dagen men nu är det "Fan, jag flyttar in i en grotta"-dagen...
Men det är ju faktiskt fredag snart. I helgen ska jag sova MYCKET med tanke på ombyggnadställningarna mitt rum hamnat mittemellan här på vår gård. De börjar ju fan borra och banka astidigt på morgnarna!
Ciao ciao

Gangsta?

Haha stavar man det så?
Anyway var på föreläsning i lördags om mänskliga rättigheter och islam, det var intressant. Jag hann dock inte höra alla föreläsare, det började strax efter tolv och skulle sluta vid sex, så nono. Jag skulle ju vara på middag klockan sju hos Fanny. Det var trevligt fast vi drog till en tråkig fest sen. På söndagen blev det matte, jag och Tove satt på ett fik och räknade.

I Måndags var  det ARBETSTID hela dagen. Jag blev stressad över att vi aldrig kommer nån vart och över min lathet. I'm lazy, tralalaaaaaaaaaa.

Tisdag= gangstah points. Jag kom på att vissa speciella saker som man gör ska ge en gangsta points, jag har för närvarande 105! oh my! Fick 40 till nu.....

 Jag har lärt mig att göra west-side tecknet med fingrarna, känner mig stolt. Imorgon blir det pluggande och softande, jag ska nämligen vara hemma, orkar inte med idrottsdagen, känns onödigt, jag måste faktiskt plugga matte!

Vill träffa Fanny snart och lämna mitt gensvar till Tove och kolla in grabs med Raffa.
pussellipuss

Lika kul?

Lika kul?

Kanske blir det såhär kul ikväll? Haha :)

Fredag!

Ja idag va de skola, eller jag hade faktiskt inte en enda lektion idag. Kom till naturkunskapen då Krister inte tog närvaro och vi fick köra eget arbete. Sen va de samling, eget arbete på samhällskunskapen, lååååång lunch och sist inställd matte. Hur skumt som helst...

Tilbringade tre timmar på Ristretto med Marika, fick hjälpa nya ägaren bestämma vad för slags ljus i lokalen som skulle höja mysfaktorn haha, han va lite virrig :P
Latte och äppelpaj of course.

Imorrn är de mys hos Fanny med härligt stort gäng! Kul!

depp

Åh kom just på ett dåligt skämt  som jag inte tänker skriva här. Såg just på Grey's anatomy. Det var ett dubbelavsnitt och ett bra sådant, det fick mig på depp-humör.Det låter så töntigt att ett program kan göra en deppig men det frilöser nog en himla massa känslor som man haft, äh vad vet jag. En blogg är ganska ytlig, man skriver (eller jag) bara om det dagliga livet, inte om vad man känner. Inte om de tankar jag har kring vår existens osv. fast det skulle nog inte vara så kul att läsa. well well good night!


Tänk vilken gammal bild

Tänk vilken gammal bild 
Tänk på alla problem vi hade, en person var sur på en annan och det var vad som klängde sig fast i ens hjärna, alla vän-problem.

För mycket nu

Har då två prov på torsdag, teori i idrott och muntligt om historia. Just dom där ämnena också! Imorrn, ska da family till Växjö för farmors begravning så jag lär ju inte va så pigg på att plugga då. Ska upp halv sex, åker hemifrån mot Brommaflygplats vid sju och si är vi typ inte hemma förrän nio på kvällen, så pluggandet får jag väl fixa klart idag. Har läst allt, kommer inte ihåg nåt... Mamma ska typ hjälpa mig med pluggandet imorrn, "Vi har ju några timmar över...".
För övrigt har jag träningsvärk typ överallt, tog ut mig ordentligt igår på Reinholds med syrran. Skönt men smärtsamt idag.
Nu vill jag sova. Men de kan jag inte.

MIKA

Angående ciao ciao, gissa vem som ringe igår om inte Mördar-Benny?!?! Skitläskig... Min kusin är inte å leka med mohaha

Puffris trött

Idag är jag trött och typ ointressant, hurra! Men jag har iallafall kapat luggen nu, det lät dramatiskt :P Men aså jag har klippt bort det som var i ögonen helt enkelt! Världens bästa frisör va på bra humör!
Annat då... humm... Alla verkar tycka att jag är på vansinnigt dåligt humör bara för att jag driver med dom eller försöker lätta upp stämningen! Jag som är så kul... Oh well...

Dagens upptäckt:  Johanna tål inte koffein. Asså, vi trodde hon fick ont i magen eller nåt. Så sa hon idag "Nää, jag har inte druckit kaffe på länge så nu är det dags!". Okay, skyll dig själv om du får magont tänkte vi. Men hon tål inte koffein på så sätt att hon blir verkligen galet skum i bollen. Hon fascinerades av Maria som kunde räkna hur många dagar det var kvar till sportlovet (tre veckor typ!!) och började sedan filosofera kring att det är tragiskt att djur inte kan räkna. På mattelektionen pillade hon med sitt hår och va helt uppslukad av hur "rakt" det var längre upp på huvudet. Hon va galet kul iallafall :)

Nu är det helg, med allt vad det innebär! Finurligt

skavisar och Amme-pamme

Humhum jag får skavsår av mina nya skor. För några dagar sen fick jag en kamel i sand av världensbästaamme. Det är fredag och jag är helt tom i bollen. jag är tråkig, men nu fick du ditt inlägg Marta.
Nån som har lust att ses i helgen förresten?
puss eller pus, det är lite mer personligt eller vad Hedda nu sa.
Lyssna på  80-talsmusik och fluffa upp håret och på med den rosa ögonskuggan!.Det är helg nu, vilket borde vara detsamma som party!
tjena tjena Ivan här.
ciao ciao. hehe