Uppdatering

Jag har haft lov denna vecka.Le host family drog till södra Frankrike, jag fick inte bo i deras hus själv, bakis som jag var följde ag med dem ner, men ångrade mig och tog tåget hem till Lyon, har sovit hos Y och hos C. Hänger mycket med Y och C.

Måste hitta en lägenhet, flyttar från familjen nu på måndag, får eventuellt bo i ett residens en månad,om det finns plats ,ah måste kolla upp det på måndag. Sen kanske Y och jag kan flytta in i en 60kvm stor lägenhet i centrum.

Upptäckte just att mina glasögon är sönder, ännu en utgift, gjort av med sjukt mycket pengar känns det som.

Har varit lat nu på lovet så har lite plugg,en text ska läsas, frågor ska besvaras och ett litet muntligt framträdande ska skrivas om elektricitet ja något sådant var det om miljövänliga glödlampor tror jag....

Umgås med rökare, luktar fan äckligt varje dag, yeeey.

Men jag är nöjd, jag trivs ,jag ler fånigt när jag får vissa sms, jag sjunger när jag spatserar runt i stan och så vidare.

Madre y Padre



Mammas mat

Jag får väldigt god mat här, men alltså mammas mat mmmmm.

Jag har ätit sparris, någon slags ärtsoppa tror jag, lite sallad, kanin,galette och crêpes = sånt jag inte brukar äta hemma.   

Det jag vill ha just nu är mammas fläskfilégryta, provencalsk köttfärslimpa med ris, kokt potatis, fiskgryta med musslor,räkor och saffran, pappas kyckling med curry som jag inte fått på år, vad hände med den liksom? Åh min potatissoppa, Fannys linssoppa. Skinka och ost på mackan, knäckebröd, sen kaffe på det hehe. champinjoner! åh mmmmm

haha jag skulle pluggat denna vecka innan skolan börjar---failfailfail

Blue shoes

Idag är det torsdag och jag lyckades försova mig ordentligt, ingen skola alltså. Sitter och väntar på att syrran ska ringa, ska nämligen ut på stan tillsammans och vara extra produktiva. Hon ska köpa bestick och ett bord till vardagsrummet, jag ska äntligen våga prova mina blåa skor som jag drömt om men som jag inte vågat pilla på. Sen ska vi kolla tapeter till mitt nya rum. Eller som mamma säger: Mitt "lounge-area". Tror hon tittar för mycket på inredningsprogram.

Mamma har också sagt att jag kanske borde skaffa en minikyl till rummet, kommer ju bli värsta barhänget. Kanske vill hon att jag ska känna mig så självständig som möjligt utan att flytta, jag får ju i princip en tvårummare bara att rummen är i olika hörn av vår lägenhet. Själv har jag börjat bläddra lite extra länge i DN Bostad, man vet ju aldrig om le dream apartment kommer upp! Hittat massa vindsvåningar för miljonersmiljoner som jag egentligen inte vill bo i men som ändå vore spexigt att ha. Humhum.. Sen kanske det blir Uppsala istället, vem vet. Ska jag bli beteendevetare? Usch, livskris, nu pratar vi om något annat.

Mitt internet fungerar lite när det vill, har haft mobilt internet sen vi började bygga om i arbetsrummet så ungefär 2 år. Jag är van vid att det inte alltid är pålitligt men sen en tid tillbaka har det inte fungerat bra alls. På Spotify t.ex. kan jag lyssna på ungefär 30 sekunder i taget av en låt innan anslutningen dör. Bah. Jag som är i en hitta-annan-musik-period. Men Klaxons är kul iaf.

Backseat och spotify i la France


Första gången jag hörde denna var på Kristinas blogg, blivit lite besatt. Den finns på spotify,men eftersom jag är i La France så kan jag inte lyssna på den, inte heller Marrakesh går att lyssna på, olika låtar funkar på spotify France and spotify Sweden.


25 år

När jag är 25 ska jag sitta i en båt någonstans i Indien med min författare.