Paolo Conte - Sparring Partner




Jaha det är onsdag

"Haha, jag drömde att du hade odlat en nice mustasch och hade fetaste unibrowet och jag var typ fett avis för du var så cool,haha. Hur är det annars?" sms från Tove

Musik som jag saknar på min ipod är bl.a Matisyahu, Beatles och Jens Lekman. hint hint people

Paris




Nerviosa y otras sentimientos

Tänk om jag var i Paris just nu, Rafaela är självklart med. Vi sitter utanför Shakespeare and Co(bokhandel där bl.a. Hemingway brukade hänga) . Jean-Baptiste, Guillaume och Luca är där. Vi lyssnar på soft musik och Guillaume dansar och sjunger . Jag har Jean-Baptistes hatt på huvudet och tittar in i hans grönblå isiga ögon.

Den hyperintellektuella killen med fem böcker under armen och bruna manchesterbyxor, som ser sådär vacker ut men som man vet att det aldrig skulle funka med för att hans ego är för stort slår sig ner på bänken utanför bokhandeln och röker med benen i kors.

Den snygga killen med brun skinnjacka som stod lutad mot ett räcke vid nedgången till metron vid Gare du Nord, den enda där som inte var läskig kommer förbi med Kinamat till alla, lika god som den var i Berlin på stationen. När det börjar bli kyligt sätter vi oss inne i biblioteket.

Engelsmännen kommer förbi med öl och Joe och Sam börjar direkt rulla rollies. Vi pratar om Prag, springnotan från Jazzstället som spelade Michael Jackson, Eifel tower of Praque och om att franska killar bjuder på middag medan engelsmän gör så att man skippar att betala och får en viss person att testa rökning eller som jag säger: testa egenrullade cancerpinnar ( haha).

Kl 13:00 börjar skolan den 25 augusti.


Hip Teens Don't Wear Blue Jeans


Packad och lagrad

Idag har jag fått leta efter något engagemang i mitt huvud. Känner för mycket för att känna för något.

Skulle, å ena sidan, vilja bli äckligt packad och glömma bort vad jag egentligen heter samtidigt som jag vrålar till That's not my name med The Ting Tings.
Vad heter du då?
Inte fan vet jag..!


Skulle, å andra sidan, vilja chilla sönder nu mina sista dagar av ledighet. Imorrn är min sista lovdag.
Rafaela?
Jaa, jag är här...


Att inleda vandring tillbaka mot Berlin. Det är allt jag vill. Berlin är fint. Berlin är galet. Och Berlin är två veckor tillbaka. Jag vill tillbaka.


Cockblockad och chainsmoker

Berlin var en upplevelse. Det hela inleddes med att vi fick ett mindre panikutbrott nar vi sag T-bane linjerna och alla javla stationer. Berlin ar STORT. Till slut fann vi vart var station lag och insag att vi skulle behova byta linje --- PROBLEM. Vi motte dock Adam och Sam fran Brighton som hade samma problem och skulle till samma hostel som oss. Adam raggade upp en tant som ledde vagen och vi hittade senare utan problem. Forsta kvallen i Berlin tillbringade vi med Marta, Hedwig, Ellinor och Felicia. Vi drack drinkar, drog till B-klubben Matrix som var valdigt komisk. Marika traffade Sharon som gillade Bob Dylan. Marika foll inte helt for Sharon.
Dag tva turistade vi jarnet. Dock sprang vi in i engelsmannen tva ganger som nu hade bytt ut Adam mot George, Dave och Joe. Aven Sam var med och han kande igen oss. Markligt nog stotte vi pa kilarna igen nar vi skulle ata middag. Det blev ingen middag, istallet blev vi riktigt packade pa tva ol. Fjortisfylla hell yeah. Vi rakade mitt i fyllan springa pa tva svenskar, Christopher och Albin. Vi, engelsmannen och svenskarna engelsman drog till en Beachbar. Vi hamnade med bara vara engelsman och blev lite fullare. Raffi hade vid det har laget borjat roka som faaaan. Marika brydde sig anda inte.
Det fanns en raket pa Beachbaren dar man kunde sitta. Vingliga tog vi oss uppfor stegen, Marika fick en obehaglig svans bakom sig i form av en 47arig lirare. Till hans forsvar trodde han att Marika faktiskt var 21.
Vi satte oss och chillade pa nagra soffor lite langre bort nar vi trottnat pa raketen. Plotsligt dyker svenske Christopher ner bredvid Marika. Nar de ser ut att ha det som mysigast bestammer engelsmannen att de vill borja dra sig hemat. Marikas min ar priceless. Hon vinglar ut tillsammans med oss andra nagorlunda bitter. Inte nog med detta borjar grabbarna skrika COCKBLOCK COCKBLOCK! samtidigt som de klappade handerna och jublade. Marika blev sur. Men anda inte. Vi kom hem runt fem pa morgonen, vi skulle ga upp fyra timmar senare. En wunderbar afton ledde till en nagot seg morgen.
Vi har nu varit i Prag ett par dagar, rapport kommer inom kort.
 Livet har har dock bjudit pa sjukt snygga french guys och reunion med engelsmannen!

Love from Cherry Rocket and Mika (Gay)