Så som det alltid blir

Lyssnar på Israel- Nouvelle vague och skriver på ett gammalt projekt. Just läst klart Mina drömmars stad, så nu återstår bara en fin läslogg, skolan alltså man blir så glad. Boken var bra, intressant att få reda på hur det var i Stockholm i Sverige, jävla kapitalister vill man skrika... eh jaaa. Tror jag ska börja läsa Främlingen av Albert Camus, började läsa i den för nån vecka sen sådär spontant, skulle göra något annat men hittade boken i min hylla över sängen och sätter mig på golvet och läser, tänker shit vad bra och sen fan att jag måste läsa mina drömmars stad.

Det har blivit mycket genus både det här året och förra. I skolan. Jag har äntligen kommit till insikt, tror Marta och Tove tycker att det är skönt, haha.

Var på biblioteket i jakt efter Muren av Sartre, men hittade den inte och hade förväxlat mitt bibliotekskort med mitt filmfestivalskort, yeeey. Kommer inte ens ihåg koden till kortet, det säger något om hur sällan jag är på biblioteket, fast egentligen skulle det även kunna vara så att jag bara är sjukt glömsk, men så är det inte. Jag är helt enkelt bara inte så ofta på biblioteket. Jag gillar dock biblioteket, bara att typ sitta där, gå uppför den lilla trappan upp till andra "våningen (kan ju kalla det balkongen) och sitta bland romanerna, skrivna på engelska.  

Började rensa på mitt rum igår på natten. Nu ligger det papper och gamla burkar och massa skit på mattan, skönt när det är klart. Det kommer vara mer trivsamt, inte en massa papper överallt och damm.

En dag senare:
Allt skit ligger fortfarande kvar på golvet. Stressen har börjat infinna sig. Över skolan över att jag inte följt le plan... vem trodde att jag skulle göra det?

Har fikat med Hedwig och pratat om Paris. Pappa är positiv, det kommer bli av, jag ska om två veckor sådär skicka in ansökan kolla på försäkringar och annat nyttigt. Jag ska lära H att dricka öl, även fast jag inte är någon viking som kan dricka 10 öl. Jag blir snurrig på en och en halv. Så blev det igår. Kolingsborg var ganska medelmåttigt. Grünewald var där och jag hittade Grünewald nr 2. Vi gick därifrån tidigt, men kom ändå hem 3, vi träffade en barndomsvän och stod i regnet och pratade(skrev detta bara på grund av att vi just snackade om att vårt "möte" var bloggmaterial) nu ska man väl skriva något fint och uppenbart om att alla förändras osv...ja... det var trevligt.


fyfan åt en pizza, sån där fryst sak som man ställer in i ugnen i 10 min. Smaken i munnen är inte mysig, trots att jag borstat tänderna.



Fotografier




bailar

I'd rather dance I'd rather dance than talk with you

Grünewaldkillen vill hellre dansa själv eller med sin vän. Han dansar fullt ut, inte sådär halvdant utan man ser att han njuter och inte bryr sig om nåt annat. När man ser honom får man lust att göra detsamma, så jag dansade som bara den.

Den kvällen kände jag också att jag hellre ville dansa, inte försöka ha en konversation med ointressanta människor när man ändå inte hör något och fötterna fryser. Vad kunde nån säga som skulle överträffa den där känslan man får när man dansar, dessutom blir man varm och behöver inte stå och frysa i tältet. Att ha ett utomhusdansgolv i februari qué qué!?

Kings of convenience -I'd rather dance with you

Mando Diao- Dance with somebody

Killen hade läst om Kalmarunionen och blivit intresserad, ville veta vad jag tyckte typ...haha han är för söt. Trop mignon J! Han borde helt klart få platsen.

återseende
väldigt länge sen
pinsamt möte på grund av att jag trodde att han ignorerat mig så jag var lite off typ hej vill du inte va min vän så ska jag inte störa haha eller nåt sånt...eller egentligen inte ,mer bara hej usch pinsamma möte.
Så komiskt /pinsamt när jag sedan fick reda på att han typ var ledsen över att jag inte sagt hej då före jag åkte ,
haha vaaaaaaaa!? qué no comprendo muy confused.




Pann-örter inrullade i ett blad som man ska tugga på. Finns även med tobak.












haha




Indian music

LYSSNA!











Mo na Marika

"Frightened by her own shadow
Now she wants to go home"

"Fires burning
Flames are dancing
Don't burn the house down Lord
Heavenly fire only resides on an alter made from the ground"

Skrika, slå vill skada på samma sätt.
hes,gråter
ilskan skrämmer
mig, dig
maktlöshet
jag kan inte göra något åt att du inte förstår
vad du gjort,
hur det känns
för mig

fan

Jag älskar att åka buss i Indien.

tu mo na kono? mo na Marika.

Tuna , otoño, chichiro,samiro Krishna , Mamta , Solochana (Kamala?)
att träffa nya människor gör mig lycklig, att bara umgås med människorna i byn, dansa bugg, lära dem en klappramsa....

bonne nuit

hemma

vår blogg

saknar barnen ,saknar byn Satapada Bhoi Sahi. Det var väldigt intressant, just nu inte på humör för att skriva, för det har hänt en grej. återkommer!


bidayo