Hemma för att plugga


Musik
Soy un caballo

Deer Tick

På morgonen när jag trött, ful och försenad ska gå till bussen lyssnar jag på France Gall, det funkar bra. Ibland försöker jag läsa på bussen, det går sådär.

Börjat läsa Thentes bokblogg 

Ska jag jobba på oljefält i Kanada
nja, alltså kan jag lyfta 25 kg? haha, men köra lastbil då? nja alltså njaa. Fast skulle ju vara ganska coolt att ha gjort, fast jobbigt också. Tjänar ju mucho, men att ta först körkort och sen lastbilskörkort osv, hmmm nej. Pappa och jag snackade om detta då jag eg. borde ha pluggat och han jobbat, ayay. Så anledningen till att jag ville ha massa pengar var ju inte för att lägga dem på hög här hemma utan det skulle betala uppehälle och kurser i Paris. Fast nu har vi kommit fram till att jag ska kolla upp vad det kan kosta att lära sig franska någonstans i Frankrike, kanske inte kommer få ut så mycket av att bo i Paris när jag inte kan någon franska alls, får dra dit sen.

Läser farväl till vapnen, Hemingway och all the alkohol. Kort bok + sjukligt seg läsare = känns som en lång bok. Hur nu en sån känns, typ lång eh öh. Kärlekshistorian i boken stör mig, känner att jag behöver snacka med någon som också läst den.  Boken är nere hos mamma så nu ska jag börja läsa Mörkrets hjärta av Joseph Conrad, även den en kort bok. Vad det nu innebär.

Tove och jag börjar bild och form-kurs på måndag. 7 gånger blir det.  Vill lära mig rita av saker. Får se hur det går. Don't forget to bring your haikus.

konstnär i februari
visitkort
glas med något rött och äckligt
och kött KÖTT

Tänk om jag kunde komma ihåg sådana där bra citat. Att i varje diskussion citera någon, ojojojoj.

Pappa och jag läste lite ur "Livsmannaskap- en oumbärlig handledning i konsten att flyta ovanpå " av Stephen Potter, en sån bok som man vill läsa högt ur.  Hur kan man beskriva en rolig bok på ett såhär tråkigt sätt, ayayayayay


Vad ska du göra?


Nära eiffeltornet, vi hade gått och gått och gått. Kön till le tower var helt galet lång, då tappade jag all lust att åka upp.
Några meter från oss satt det typ 30 pers i en ring,  back-packers, så nice. Vi har iaf varit uppe i "eifel tower of prague" med fransmän, borde på något sätt väga upp.

Kvinna under påverkan, ojoj hon kunde verkligen spela och ibland var filmen så jobbig att jag nästan inte ville se mer. Jag ville skrika " men åh fattar ni inte att ni gör allt värre!? ni är ju lika galna! " 

Middagen hos Marta var mysig,vi borde ha middagar oftare, bara inte jag behöver laga maten.Jag älskar bröd alltså.

Om någon frågar vad jag ska göra efter studenten så ska jag svara:
jag ska till Frankrike och plugga.punkt  SENSENSEN det får vi se. Jag och padre ska gå till vår granne Jacques och se om han har några tips. Sen får jag googla och ringa osv. Tänk vad skönt när jag fixat detta.

Journée

il est temps de brouillard lorsque je suis allé sur le pont
det var dimma när jag åkte över bron
Google översätt, undrar hur många fel man hittar i den där meningen...
en dröm- un rêve


hej hej till dig också
bonne nuit
ibland blir man glad
fast det borde man kanske inte bli
det struntar jag i


Det var faktiskt väldigt fint imorse, jag såg bara vitt vitt vitt när jag åkte över Västerbron. Precis som den där gången när vi åkte bil i Furkapasset i Schweiz, fast ändå inte. Då var jag rädd och pappa var väldigt koncentrerad på att köra. Jag satt och fotade genom bilfönstret, undrar vad Mattias gjorde, han satt bak iaf......


På kortfilmskvällen i Big Sur, då dem visade den där fula bilden på mig, kvällen då jag kände att det här faktiskt kunde bli roligt, att det var roligt.  När jag följde efter lite diskret in i biblioteket och stod där och fingrade på några böcker, hittade en bok om haikus som jag tänkte köpa till Tove. På något sätt började vi prata, du berättade att du rest runt och det var så mycket enklare att prata med dig, för du var själv inte amerikansk, broken english. Komplimangen kändes inte slibbig, du var inte slibbig. Jag ville också resa runt i USA. I bilen hem, Mary-Lou körde och jag var mest tyst och glad. Du skulle nog vidare nästa morgon.  


60 år


Benoit Pioulard-Triggering Back


Jag hade inte halsfluss, bara någon mysig virusinfektion. Mamma fyller 60 och snart ska det  bli fest nere i lokalen. Mamma håller på och fixar,hon har lagat en massa mat, själv ligger jag i sängen och pluggar.

"Handla så att din handling kan upphöjas till allmän lag"
Immanuel Kant

Projekt GenEtik
Etik & religion+ genteknik

halsfluss? moi?

Haft en vit prick i halsen i en massa månader men igår såg jag fler, bara att ta sig till husläkarjouren klockan fem, betala 120?Kr och se vad det kan vara. Pappa har lovat att han följer med, tur det.

När jag var liten och fyllde år fick ingen på dagis sjunga, så de mimade istället, tänk så blyg jag var. När jag nu fyllde arton sjöng alla i matsalen och det var faktiskt roligt. jahapp

en lärare frågade lite skämtsamt om det var hej då föräldrarna, nu bestämmer jag.
haha nej, vi har en rätt bra relation jag och mina föräldrar, jag gör typ det jag vill svarade jag.
Eh jaaa...jag har ju t.om sagt för inte så länge sen att mina kära far får bo hos mig när jag blir gammal, självklart tänker jag mig att vi har ett väldigt stort hus då, haha  nä nu ska jag sluta skriva ner onödiga saker och försöka äta lite.


Feber, krig och barnprogram

Jag har varit sjuk ett antal dagar. Legat i soffan jäkligt mycket, såg ett program om Kosovo och sen på natten låg jag och vred mig i sängen febrig och dan, drömde att jag var med i ett krig. Börjat gilla barnprogram också, kärleksagenterna och Türkisch für Anfänger. Världens sötaste ungar går på blinddate och ja det tyska programmet är nice på något sätt.



sommar