Nice lalalalalaaaa Jack Johnson

jag har jäkligt manga kort att skriva. 16 eller vad det är, merde! jag som typ har svart att skriva ett. är pa sansas, en kille spelar jack johnson. Jag har druckit ett glas äckligt vitt vin och känner mig lite paverkad. Nu sjunger han Grease, you better shape up! Nice blev inte alls som jag tänkt mig, jag hade en romantisk bild av min vistelse i  Frankrike, att jag skulle ha röda läppar, dricka rödvin; äta bauguette och finna en snygg fransman. Visst har jag en snygg fransman, men han är inte här. jag har istället hypat en spanjor. jag har dock träffat massa trevliga människor, människor som jag vill träffa igen, som jag saknar.

Jag har ätit ute en massa, men även lagat potatissoppa och biff. Jag hart lärt mig att det är sjukt irriterande att handla mat. Jag ska hjälpa till mer hemma. Jag känner att det skulle vara kul att bo själv i höst, eller typ med Tove. merde vi borde bo tillsammans , laga grytor och läsa och diskutera samt klippa haret kort. Jag vill bli elegant,vet inte om det är för svart för mig. Jag är inte elegant och kommer kanske aldrig bli.

Parfois

har nere ar man alltid svettig. jag vill spendera sa lite tid i lagenheten som mojligt. inta pa grund av svett, utan pa grund av att det bara  ar ett kok , ett badrum och tre sovrum; no vardagsrum.

Jag alskar Antibes, atmosfaren dar. Jag langtar till Paris och Amsterdam. jag langtar efter promenader i var fina stad, pa haga pa att traffa alla, samtidigt vill jag inte aka hem alls. Kanner mig lite nervos over franska pa sthlm, man ska typ kunna saker innan, jag som trodde det var en nyborjarkurs... 30hp franska, sen vad? au pair? Israel? jag vill till Spanien ocksa och plugga spanska. I min grupp har nere ar jag nog den enda som bara pluggat 3 veckor och 3 dagar franska, kan vara frustrerande ibland, som igar nar jag var lite sjuk och inte kunde tanka. lektionerna gar till sa att man pratar infor hela klassen, sa du maste vara koncenterad. Vi gor en uppgift snabbt och gar sen igenom den tillsammans.

jag vill vandra i bergen, far se om jag och Satono gor det i helgen, maste aven stada lagenheten. Ar radd for dammsugaren, den later extremt hogt och sladden ar laskig, vill inte do av att jag stadar en moglig lagenhet i Nice. mina room mates ar fran skottland, danae and steff. jag saknar att prata svenska, eller sa inbillar jag mig att jag saknar det. jag mumlar lite for mig sjalv i alla fall. Pa kvallarna drar vi till ett stalle som heter Sansas och sen ner till stranden. dar hanger manga av spanjorerna fran skolan.

bisous

Nice

Livet bara gar pa, som varje sommar tror jag att jag ska forandras, det hander inte for jag har ingen karaktar. Har nere gar jag ut , gar till skolan och sover. Pa formiddagarna pratar jag engelska, pa eftermiddagarna franska och pa kvallarna spanska och engelska, det blir mest engelska. jag har slosat pengar pa mat och kopt dyra underklader, for vem egentligen? jag har klangt pa en viss p nar jag var full och gillat N. jag har druckit coca cola med rott vin, det ar spanskt och gott. jag vill till Spanien. Folk har vet typ vad dem vill bli, det ger mig lite angest; men anda inte. i Sverige tar vi gap year. Jag vill till israel och en italiensk killa here, har i princip gjort det jag vill gora. studerat law deux ans, litteratur, tror filosofi och nu studerar han internationella relationer. Han undervisar i latin, grekiska och itailenska. Jag kanske ska studera juridik da....

Jag borde plugga mer franska, men det ar sa latt att bara borja prata engelska. ha inte varsta forhoppningarna nar du ska ut en kvall, for det ar inte bra.

jag har mott sa manga fina manniskor, jag ar serios. jag ska halsa pa en av dem i Schweiz, efter jag och tove har varit i Amsterdam. Jag vill till Madrid i host ocksa och halsa pa nagra spanska vanner.