Upplevelsen

Tittade på Kobra i sängen på min fina bärbara dator, det var sent. Jag såg först ett program om Bombay eller mumbai och sen ett program om  Françoise Sagan. Sammanfattar ganska bra det jag tänker på just nu. INDIEN INDIEN FRANKRIKE FRANKRIKE.

18/1-7/2 -INDIEN

Nouvelle vagues version av too drunk to fuck är väldigt bra

nej nu borde jag sova, åh kan inte fatta att vi åker kl 12:05

Jag hatar itunes, suttit och försökt ladda in ny musik, gah blir dubbletter osv osv, problemas!


California-väldigt bra låt av Joni Mitchell och ja, här är några bilder därifrån






DORS BIEN


Dors bien

I väntan på Godot
förvirrande
så skönt att bara läsa dialog
måste beställa biljetter till pjäsen innan Indien
fail om jag inte får några biljetter,
typ:
eh pappa du kan få en bok istället
som alltid

Lovet bestod av ickepluggande, middag och prat om Frankrike. Bouillabaisse, ost och vin, haha M & H kommer helt klart lära mig att gilla vin. Efter några veckor i Paris med dem kommer jag väl dricka rödvin och tycka att det är gott... ja. Jag och Tove bakade kladdkaka sent på kvällen och tittade på Mighty Boosh. Julen var bra, nyår var lugnt och kallt. Jag sjöng I love a man in a uniform om och om igen.

Prästungen av Göran Tunström
hittade den i bokhyllan, namnet påminde mig om någon
men hade fel
Boken var väldigt bra
Verkar som flera av mina favoritböcker handlar om unga män som drar ut i världen,
som lever fattigt
gärna självbiografiska

Känner för att läsa novellsamlingen le mur. Jag läste ett stycke på en blogg . Snart blir det Sartre, haha

Den 18 januari åker vi till Indien, inte långt kvar alls. Undrar hur det kommer bli. Skönt att vi ska lämna mobilerna hemma i alla fall. Jag kommer om några dagar vara i Orissa, ha sari eller andra indiska kläder. Cykla varje morgon till en och samma by. Intervjua främst kvinnor. Vilka möjligheter har dem att påverka? Jag vet att hela resan endast kommer lära mig något. Vi lär oss saker, men sen då? äsch...

vill ha något mittemellan.


senaste dagarna har jag börjat älska låten Fire of Heaven/ Altar of earth- Matisyahu

Var ute igår, spillde öl då jag står i ett folkhav när en låt av slagsmålsklubben börjar spelas... Haha skrev en bitter text (text och text) om ordet utgång och ja grejen med att gå ut. Jag tyckte då att det var ganska tråkigt, alla är typ ute efter sex, ölen är antingen dyr eller billig men smaklös, det kostar att komma in, man blir svettig och äcklig och orkar inte bry sig om någon kille över huvud taget, varför man nu skulle det och musiken är sådär. Alltså det beror ju helt på, igår hade jag kul, på bara en öl (inte ens en hel då jag spillde ut den på alla).

Utgång utgång utgång, ja inte är det ett fint ord. Det får mig att tänka på riktigt jobbiga patetiska människor och allt negativt med att gå ut.