Enfin, il est arrivé. Jag kände mig som en feg gammal tant

Gick in på någons skämslista på spotify, såg orup, så därför lyssnar jag på mannen. " min mor sa till mig varför gifter du dig med en kvinna för hennes skönhets skull".

Skrev till min käre bror på facet-chatten. En av killarna ska dra hem tidigare från deras thailand-Australien-tripp. Orsak: Han blev ihop med en tjej under resans gång och hon är hemma i Sverige. Vafan, ja det är väl förståeligt,men jag vill inte bli en sån som avbryter resor för en kille. Haha helt klart att jag aldrig varit kär...uh lite tragiskt ju. En vecka innan jag drog började jag dock känna något för någon ah...kanske kände så just för att jag skulle åka. Kommer säkert börja hypa massa killar härnere, blev ju så i Nice... Apotekaren nomnom.

Älskar att vissa killar inte verkar tro att tjejer också vill ha sex lika mycket som dem.


Fan typ enda kravet är att il gillar att resa...yaaay. desperat? non...

Skulle ev ut med grannen, (han hyr typ en liten lägenhet av familjen, ligger precis under mitt rum) men jag vågade inte knacka på höhö lol. Han skulle ut med några vänner, bla två svenska tjejer tror jag, han är irländare med rött hår. Det hade ju varit bra att lära känna lite folk, förutom le host family. Vitlökssmak i munnen, de gillar också vitlök. Vin till maten. Det var en chill middag,sen satt jag och läste medan mamman typ jobbade lite och sonen och pappan spelade schack, dottern var hos sin kille tror jag.

Paris, et maintenant à LYON!

PARIS

Det var kallt i H:s lägenhet , lampor var sönder och jag såg en kackerlacka, annars var det bra:) Hedvig lagade urgod mat. Jag träffade Guillaume(säkert felstavat) vi tog en fika och sen kom H och mötte oss och eftersom vi satt på ett fik precis vid centre pompidou så gick vi dit. De hade en utställning med kvinnliga konstnärer vilket var intressant och utsikten! såg sacre coeur, tour eifel och en massa hustak.

Guillaume behövde dra hem och jag och hedvig tog ett glas på en liten mysig bar,sedan gick vi till Shakespeare and Co och lyssnade på en uppläsning av en författare. H tyckte att hon var bra och ville prata lite med henne, jag var trött i benen så jag satt och väntade, då sätter sig en amerikanare bredvid mig, vi börjar prata, han studerade writing på ett universitet i Pittsburgh, han hade än så länge bara skrivit noveller, men han hoppades på att kunna skriva en roman. Jag h och hennes rumskamrater skulle dra och äta så jag bjöd med honom. Det var första gången han var i europa och han reste själv.

LYON
Jag sitter i sängen i rummet som kommer vara mitt till slutet av februari,sen får vi se var jag kommer att bo. Jag har just sett klart filmen Den första kärleken/Le souffle au coeur. Min dragväska gick sönder i en rulltrappa här i Lyon, en gammal man ramlar bakåt, vilket gör att hans son tappar balansen, jag står bakom dem, min väska och jag håller upp mannen lite, tillsamans med en annan kvinna, sonen ramlar ner. usch usch. Detta händer precis innan jag möter familjen, de står däruppe där rulltrappan slutar. Det är pappan,sonen och dottern, mamman möter jag senare. De verkar trevliga. Mamman är lärare inom kemi och något, tror det var på universitet, inte helt klart. De frågade om jag spelar schack, fick erkänna att jag inte gör det, ah jag har ju länge  tänkt att jag borde lära mig det. De frågade även om jag är religiös, vilket jag verkligen inte är-Dem är katoliker.  Det var god mat, huset är inrett på ett intellektuellt sätt skulle jag säga, i alla fall nedre våningen. Väldigt öppet och ljust, lite konst,böcker ja mysigt.  

Aa men tja!

Marika är iväg på äventyr. Det känns lite märkligt när folk man träffar regelbundet plötsligt är för långt borta för att kunna ses. Man är påväg att ta upp mobilen för att slå en signal men kommer på att det är lite svårare än så. Nu kan man inte ringa för att kolla om hon har tid för en fika, en promenad eller en pratstund. Känns lite overkligt att inte träffa Marika förrän om minst fyra månader, har vi riktig otur ses vi inte förrän mitten av augusti när jag kommit hem från USA. Men som tågluffkumpaner kirrar vi biff på något sätt!

Känner mig riktigt dålig på det här, har inte bloggat på nästan ett år och trodde att alla möjliga intressanta och spexiga grejer skulle krypa fram men nej. Kan bero på trötthet och att jag tänker på saker som inte är särskilt kul att varken skriva eller läsa.. Men förhoppningsvis kan det inte bli sämre än såhär iallafall.

Reptiler och Stålmän

Alltid när jag har pms blir jag blödig, irriterad och vill ha choklad...

Damn it jag vill bo i Berlin sen.

Israel.

Jag har bokat biljetten till Paris. Jag åker dit den 24e och hälsar på hos Hedvig och hennes två vänner, sover på deras soffa och tar sen tåget till Lyon den 26e.Ih!

Reptileeeeeer!