I'm a loser



För några dagar sen skulle jag och Anna ta en promenad, men hamnade i en finfin eka istället. En av de mysigaste sakerna jag gjort i sommar, vill ha en egen liten eka. Sedan var vi inne och tittade på TV, fast det var fint väder. På kvällen åkte vi till Solna och gick genom haga in till stan och satt på café 60. På väg mot pendeln ser jag Amanda och Hedda inne på Ica. Jag följer med dem och tittar på farväl Falkenberg. Jag och Hedda missar tunnelbanan, väntar i 28 minuter med två gubbar, yeey. "vad tycker du om Bush?" "He's a motherfucker just like you"
 
En kväll såg jag och Tove äntligen detektivfilmen. Den var skum.
."..Och Love sa ... att säga Olofsson och inte Sverker, Doktor Kosmos visst är det borgerligt" nanananaaa lyssna på DK spelar på ung vänster
här .

Rafaela och jag skulle ta en promenad, gå ner till kajen vid slussen. Vi skulle sitta där och dricka kaffe och äta jordgubbar köpta på hötorget. Det regnade så vi gick med paraplyer till Gamla stan och satte oss på Espresso house mittemot en Science fiction -bokhandel istället. Vi hade så roligt när vi studerade människorna som gick in och ut därifrån. Det kom ut fler än vad som gick in, vilket betyder att dem varit därinne jäkligt länge. De som kom ut därifrån med en liten blå påse såg så skyldiga ut att jag började tro att det fanns manga-porr eller liknande i affären. Fick veta av Kelly att så inte är fallet.  Kändes som jag led av en speciell bokstavskombination, jag behövde röra lite på mig så vi började gå mot söder. Gissa vad vi hittar om inte Grandpas sommar-affär på Österlånggatan, jag som letat en gång innan men inte hittat den. Så vi går in med våra blöta paraplyer i den mysiga lilla affären, jag hittar en klänning som egentligen är för dyr och en finfin skjorta. Rafaela hittar en otroligt fin hood. Vi springer i regnet till en bankomat och sen tillbaka till affären, medan jag babblar på om att jag inte borde köpa klänningen. Lyckliga går vi mot Kungsan. 

En dag försöker jag vara ynklig och säger till Raffi att jag är ensam singel, haha. Jag är ensam i vår trio ja. Jag verkar ju bara gilla sydeuropéer som är uppemot trettio (obs! inte sliskiga), måste ändras. yeah onödigt vetande nanannananaa.

Jag och Kristina har inte setts på några veckor, hon och halva släkten chillar på en ö i Danmark . Hon var i Spanien innan, fick ett så fint kort. Innan hon åkte så såg vi på supersugen och andra filmer. Kristinas hus är så mysigt, även om katterna hårar som bara den. 
 
Primo-pizza med Fanny i humlan <3


MGMT - Electric Feel


Mångsidig



Indie-emo-gangsta. Varför inte?
Ville ju bara visa upp min nya hood.

Ljuva toner och oväsen

Är helt ensam idag. I lägenheten nära Tegnérlunden. Madre y padre drog till nånstans i Italien i söndags så jag och syrran har fått sköta hemmet. Nu är hon på fest i Tumba och jag är kvar. Sitter i min säng. Bloggar när jag städar. Multitasking liksom. Jag hatar ju att städa.

Att leka vuxen en vecka har fått mig att inse att städning dock kan vara rätt chill. Jag menar, det är ju inte som att tvätta eller diska. Eller tömma slasken. Jag hatar att tömma slasken. Alla små skalbitar och slemmiga prylar kryper uppför armen. Slänger ner skiten i soptunnan, tvättar händerna i en evighet. Glömmer att andas, får inte glömma att andas. BORT BORT BORT, äckliga potatisskal, get off meeee!! Äckelchocken är över. Springer genast till mitt rum och städar. 

Anyhow, anywhooo. Jag lyssnar igenom musik som jag glömt att jag hade i min lilla iPod. Men det roligaste är ju ljudklippen från Dunshammar i höstas. Jag hör varenda litet fel jag gör. Jag hör t.o.m. de gånger jag fick sendrag i hälen och satt hyfsat sammanbiten bakom trummorna, försökte hänga med. Men så försöker jag bortse från det. Är ju inte någon riktig trummis så jag får väl se det jag gör som är bra. Fan, låtarna är ju rätt nice egentligen. Vi kan nog vara stolta över hur mycket vi väsnades då i... Dunshammar. Försökte sätta en etikett på Dunshammar men det går inte. Dunshammar är Dunshammar, punkt.


Att ha semester

Den lilla del av bloggvärlden jag läser verkar ha dött. Så då fick min del av den här bloggen dö lite den med. Men det är chill, jag har semester fan.

Sommaren är konstig. Både bra och dålig. Antiklimax.
Vädermässigt är det ju sol och fint ena stunden man är ute för att sedan bli den totala motsatsen inom en kvart.
Man har tid att träffa människor under sommaren, tyvärr råkar de flesta fina folk vara borta.
Under sommaren kan man ta det lugnt, men så blev jag sjuk.
Jag fyllde 18 i fredags, hela familjen drog på begravning i Norrtälje.
Hurra, men ändå inte.

Men sen så finns det ju ljusa stunder. Såna som lyser lite för mycket för att man ska kunna bry sig om bajs. När jag inte tänker Fan jag måste ha en så bra sommar som möjligt och bara chillar har det blivit riktigt bra. Riktigt jävla utomordentligt bra. Så jag tänker fortsätta med det.

Ikväll ska jag ut och dricka alkohol lagligt för andra gången i mitt liv. Detta i sällskap av tre killar som alla är en skollinjal längre än mig och allmänt biffiga. Inga våldtäktsmän kommer våga sig fram här inte.