The boho dance

med Joni Mitchell eller Björk.

"Jesus was a beggar, he was rich in grace
And solomon kept his head in all his glory
Its just that some steps outside the boho dance
Have a fascination for me"


"Like a priest with a pornographic watch
Looking and longing on the sly
Sure its stricken from your uniform
But you cant get it out of your eyes"

Blivit förkyld efter Popaganda. Florence och Markus var så himla bra. På Lykke var jag för full och folket på MGMT var för jobbiga. Ska iväg till biblioteket och låna lite franska övningsböcker, professorn i franska sa att vi förutom att göra alla uppigifter måste fylla ut tiden, så nu ska jag hitta ett sätt att göra det på. Måste även hitta någon som vill gå på Kings of Convenience i höst. 

"ge mig ingen mer skit ge mig afro-beat" haha whaaat?

Känns så mycket som 80-90 tal, popaganda var 80-90-tal.



POSE IN MONACO. man kan ju undra vad fan jag gör i Monaco, bilar yachter och rika människor oh så intressant. Det var dyrare än i Nice och dålig musik på klubben vi var på.  



steff and danae.

I Nice fanns det folk som gillade att ta gruppbilder










Jag blir lycklig av att höra någon prata franska

Första lektionen idag, det var muntlig framställning och hörförståelse med Natalie. Självklart lite nervöst, men när Natalie pratade och jag förstod det mesta av det hon sa kände jag en härlig känsla, lycka kanske man kallar den. Att sen sitta i en stor föreläsningssal och ha en föreläsning i uttal var hyfsat intressant, mas o menos, men egentligen vill jag bara sitta och prata franska med någon. Efter den här terminen blir det Frankrike.

Tog en liten paus från mitt numera permanenta boende (hos pappa) och bor hos mamma de resterande dagarna av den här förvirrande, roliga jobbiga veckan. Jag tror inte det kommer fungera att bara bo däruppe. Jag får ha skrubben härnere hos mamma och alla mina saker står kvar i mitt gamla rum, numera mammas rum.

Jag har en lite jobbig sak att ta hand om, ibland säger man tvärtemot vad man borde säga, för att det är jobbigare att säga det där som man borde.

Ibland är man fånig och tankarna börjar vandra iväg, man oroar sig och fram växer dystra scenarion som man hoppas inte ska besannas. Väntan på det där tecknet, det där svaret, man ger något och väntar. När man får något tillbaka känns det så himla bra... en stund. Sedan börjar man tänka igen, analysera.

Middagen hos Ellen och Emelie, i deras lilla etta på 22kvm var så mysig. Vera, jag och Ellen åt potatissoppa och drack vin, vi pratade en massa och bra musik spelades på datorn. Emelie kom hem efter jobbet med kakor och vi tittade på mighty boosh. Att höra dem prata om tvättider och städning fick mig att må bra.

Jag vill inte låta blödig men efter att ha varit borta i princip hela sommaren, varit utan mina vänner så känner jag att jag uppskattar dem ännu mer, seriöst så har jag riktigt bra vänner, folk som jag verkligen gillar.

Popaganda i helgen och så ska jag förkovra mig- i det franska språket.


A la maison

Stuff like that quoi

Jag undrar varför han ändrat det.hmmmmm

merde borde lägga lui på hyllan
eller inte
je ne sais pas

autre bara un ami

Gud vad jag håller på!

Jag har lunchat med Hedvig på Rosendal. Det var första gången jag åt kanin. Blivit en hel del första-gången-upplevelser de senaste två månaderna. Positivt, ja positivt.

Fikat med Anna och Kristina, varit ute med Rafaela, Fanny, Victor, Felix och Adam.Varit på Hedvigs avskedsmiddag/fest. På lördag åker hon till Paris. Jag undrar om det blir mer än ett år.Jag ska hälsa på någon gång det här året.

Efter terminens slut åker jag också till Frankrike, Lyon eller Paris. På tisdag börjar studierna, vi får se hur det är, jag har i alla fall köpt en moleskine-kalender.

Provade en röd duffel(jacka?) Fick mig såklart att tänka på rödluvan, jag vill se ut som rödluvan. Vill inte träffa vargen dock.

-Något seriöst sådär, i ett halvår tack!
-Hm , vi ska se efter.....
-Vi har en trevlig snäll här
-Hm, ja det får väl duga

I Zurich gick jag in i en affär som sålde armékläder, av någon anledning köpte jag en rysk marintröja, randig, självklart marinblå och vit.

Hemma efter sju veckor och några dagar

Jag älskar Schweiz, jag vill bo i Schweiz, det är dyrt i Schweiz

saker jag borde skaffa:
skinnväska, brun med lock
skivspelare och LP-skivor med klassisk musik
en gitarr
body-butter
sl-kort
ett armbandsur

Paris, Amsterdam

Paris var sa bra, alskar den staden sa jakla mycket. Var inne pa shakespeare and co och kopte ham on rhye av bukowski. Laser just nu Sputnik sweetheart av murakami.

Erfarenheter rikare, vet kanske vad jag vill ha.

Amsterdam ar en vacker stad, dock bor vi i de nerdekade delarna, ganska nara redlight district. akte turistbat idag och fick se hur sjukt vacker staden faktiskt ar, inga coffee shops yet. Massa mat och chillande.

avsked

motte trevlig fransman pa taget fran paris, operasangare.

snart Paris!

Casanova

misslyckas

inte veta vad jag vill

lui ,lui ou lui?

ah det sk bli sa skont att lamna Nice och dra vidare. Det har hant en del den sista tiden som gor mig lite forvirrad.